Фото: Freepik

У Дніпрі завершують опалювальний сезон: названо дату

У Дніпрі опалювальний сезон планують закінчити вже 28 березня. Відповідне рішення ухвалили через очікуване підвищення середньодобової температури. 

Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, пише Дніпровська міська рада.

Він наголосив, що за зверненнями до підприємства медичних закладів, зокрема й пологових будинків, інтернатних установ — опалювальний сезон там буде продовжено. 

"Попри непрості часи, Дніпро пройшов опалювальний сезон. Він був легшим за попередній, адже були загартовані складною зимою 2022-2023 років і були готові до можливих негативних сценаріїв. Завдяки військовим, енергетикам, слюсарям-ремонтникам ми впоралися", — сказав Андрій Клименко. 

Він також наголосив, що у міжопалювальний період "Теплоенерго" входить із величезною заборгованістю містян у розмірі 1 мільярд 523 мільйони гривень. 

"Зараз організована робота щодо максимального збору платежів за теплову енергію від боржників. Наполегливо закликаємо дніпрян розрахуватися за тепло. Якщо не виходить погасити борг цілком, то можна укласти договір реструктуризації", — додав Клименко.

Раніше повідомлялось, що у Києві планують завершити опалювальний сезон вже 28 березня. Враховується суттєве потепління, яке прогнозують синоптики.

Нагадаємо, у Харкові та Краматорську також достроково відключають опаленняЦе необхідно для того, щоб зменшити навантаження на енергосистему, яка постраждала внаслідок російських терористичних атак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.03.2024 14:35