Пожежа в Донецьку. Скріншот із відео

У Донецьку потужна пожежа: склад із пальним окупантів відчув "приліт" (відео)

У вівторок, 31 жовтня, в окупованому донецьку спалахнула масштабна пожежа. У Будьонівському районі міста горять цистерни з пальним.

Про це повідомили місцеві Telegram-канали.

На опублікованих фото і відео з місця події можна побачити, що пожежа розпочалася в місці зберігання палива. Там горять декілька цистерн. При цьому місцеві мешканці повідомляють про нібито "приліт", який і призвів до загоряння. Наразі не відомо, чи постраждав хтось з людей.

"Велика пожежа у Будьонівському районі Донецька. За попередньою інформацією, пожежа розпочалася після прильоту снаряда. Офіційної інформації про те, що спалахнуло, немає", — йдеться у повідомленні Telegram-каналів.

Деякі пабліки жартують, що "склад з пальним для окупантів не розминувся з українськими ракетами".

У суботу, 21 жовтня, вибухи теж лунали в тимчасово окупованому Донецьку. Ракети прилітали в Калінінський район міста. Вибухи сталися в районі "Мотеля", де розташовані військова частина та місця базування російських окупантів.

Нагадаємо, що російський підполковник Костянтин Ланчак "Хорват" загинув у дорожній аварії в Донецьку 30 жовтня. Окупант-високопосадовець воював біля Маріуполя, Дебальцевого та Іловайська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.10.2023 19:18