Фото: скриншот з відео

У ГУР показали відео ліквідації "начальника фізичної охорони" тимчасово окупованої ЗАЕС

У п'ятницю, 4 жовтня, в окупованому Енергодарі ліквідували колаборанта. Вибухнуло авто з "начальником фізичної охорони" окупованої Запорізької атомної електростанції Андрієм Коротким. 

Як повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, цей колаборант причетний до організації та виконання воєнних злочинів і репресій українців в окупації.

Зазначається, що після захоплення окупантами ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з росіянами. Чоловік видав загарбникам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією.

"Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару", — додали у ГУР.

Також Короткий регулярно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії та як член партії російського диктатора Володимира Путіна "Единая Россия" очолював в Енергодарі так звану "раду депутатів".

"ГУР МО України нагадує ― кожного воєнного злочинця чекає справедлива відплата", — наголосили у розвідці.

Нагадаємо, 1 жовтня у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали автомобіль ВАЗ із росіянами. Тоді було ліквідовано трьох загарбників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2024 12:43