Фото: соцмережі

У Харківській області підірвалася автівка з трьома дітьми: їхня мати загинула

У Харківській області на вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в якому їхала сім'я з трьома дітьми. Це сталося 2 червня поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Відомо, що унаслідок детонації жінка 37 років загинула на місці. Важких поранень зазнали дві дівчинки 12 та 15 років, а також 12-річний хлопчик. Усі постраждалі госпіталізовані, наразі медики борються за їхні життя.

"Вкотре наголошую, мінна небезпека на Харківщині залишається дуже високою. Будьте максимально обережні. Не відвідуйте ліси, поля, лісосмуги, узбіччя доріг, береги водойм тощо. Це може бути смертельно небезпечно. Пересувайтеся виключно по дорогах з твердим покриттям", — закликає жителів області очільник ОВА.

У разі виявлення підозрілого предмета потрібно повідомити про знахідку ДСНС або Нацполіцію.

Нагадаємо, житель Ізюмського району Харківської області загинув від детонації невідомого вибухонебезпечного предмета, який він перевозив у колясці мотоцикла. Трагедія сталася в селі Протопопівка 25 травня. 

У середині травня на Херсонщині підірвався трактор. Інцидент стався поблизу села Томарине Бериславської громади. Чоловік, який сидів за кермом, отримав поранення. 

На Київщині, у селі Копачі, теж сталася трагічна подія: 57-річний житель внаслідок необережного поводження зі знайденим вибуховим пристроєм залишився без руки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.06.2023 15:24