Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Харкові на водосховищі потонула дитина

У понеділок, 10 червня, у Харкові втонув восьмирічний хлопчик. Трагедія сталася на Петренківському водосховищі, яке розташовано в межах міста.

Як повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій, водолази виявили тіло дитини на відстані близько 30 метрів від берега водосховища. 

Надзвичайники також закликали батьків дітей не відпускати їх самих до водоймищ, а також закликали навчати дітей правил безпечної поведінки. У ДСНС наголошують, що від початку цього року на водоймищах України загинуло 27 дітей.

Раніше, а саме 25 травня, в поліції Одещини повідомляли, що у ставку Березівського району потонув семирічний хлопчик. Він послизнувся на плитах дамби та впав у воду, а його друзі не наважилися одразу розповісти про це дорослим.

Попередньо поліціянти встановили, що 24 травня близько 19:00 години хлопчик з двома друзями-однолітками на велосипедах поїхали до водойми купатися. Послизнувшись на плитах дамби, він впав у воду, а товариші злякалися і поїхали в село. Але розповісти дорослим про подію наважилися не одразу.

"Зовнішніх ознак насильства на тілі хлопця правоохоронці не виявили. Попередньо, причиною смерті дитини стало утоплення. Точну причину буде встановлено за результатами судово-медичної експертизи", — йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, у суботу, 8 червня, у селі Киселів, що у Чернівецькій області через ураження електрострумом загинув восьмирічний хлопчик. Дитина померла до прибуття медиків швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2024 13:20