Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Буковині від удару електрострумом загинув восьмирічний хлопчик

У селі Киселів, що у Чернівецькій області, через ураження електрострумом загинув восьмирічний хлопчик. Дитина померла до прибуття медиків швидкої допомоги.

Про це повідомляє "Суспільне Чернівці", посилаючись на речницю Національної поліції України у Чернівецькій області Кароліну Маришеву. 

Згідно з даними поліції, випадок трапився у суботу, 8 червня, на території приватного домогосподарства, де проживав загиблий школяр. Тіло дитини направили на проведення судово-медичної експертизи. Зазначається, що інформацію стосовно цього випадку було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з приміткою "нещасний випадок".

Варто наголосити, що на Facebook-сторінці школи, де навчався загиблий хлопчик, зазначили, що він був другокласником.

"Сумна звістка сколихнула нашу школу, наше село. Передчасно покинув цей світ гарний, розумний, чемний, доброзичливий, привітний хлопчик, учень 2 класу Киселівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Дребіт Владислав. Всі учасники навчально-виховного процесу висловлюють щирі співчуття батькам, рідним, близьким та всім хто знав цього чудового хлопчика. Молимось.Сумуємо.Пам'ятаємо", — написали на сторінці навчального закладу.

Нагадаємо, у квітні на Київщині 11-річний хлопчик постраждав від удару струмом, який він отримав, коли виліз на дах вантажного потяга. Інцидент трапився в місті Біла Церква. Внаслідок трагічного випадку тіло та одяг 11-річної дитини обгоріли. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2024 12:33