Фото ілюстративне. Джерело: Telegram-канал Київської міської прокуратури

У Києві чоловік вразив струмом жінку та задушив її доньку: деталі

У Києві оголошено обвинувальний вирок уродженцю Миколаєва за фактом вбивства 52-річної жінки та її 30-річної доньки. 55-річного чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"Приїхавши до Києва до жінок, обвинувачений чекав на зручний момент для вчинення злочину. Вночі, коли мати та донька спали, чоловік зв'язав жінку, увімкнув штекер заготовленого електричного дроту в розетку та вразив жінку електричним струмом", — ідеться в повідомленні.

У прокуратурі додали, що потім він пішов до кімнати, де спала 30-річна донька, обкрутив навколо її шиї заздалегідь заготовлений кусок дроту та задушив ним жінку.

Надалі чоловік викрав із квартири мобільні телефони, ноутбуки, гроші та документи вбитих.

"Під час судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав, у вчиненому не розкаявся. Крім того, чоловік намагався покинути територію України після вчинених злочинів", — зазначили правоохоронці.

Вирок Шевченківського районного суду Києва визнав чоловіка винним і засудив до максимального покарання у вигляді довічного позбавлення волі. До набрання вироком законної сили суд залишив обвинуваченого під вартою.

Нагадаємо, на початку лютого стало відомо, що в Києві судили чоловіка, який влітку 2023 року в парку "Кіото" вбив чоловіка з метою заволодіння його особистих речей. Злочинцеві призначили покарання у вигляді чотирнадцяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.02.2024 16:28