Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Харкові під час демонтажних робіт обвалилася стіна: загинув чоловік

У суботу, 16 червня, близько 14:00 у Харкові внаслідок обвалу стіни триповерхової будівлі, що не експлуатувалася, загинув 35-річний чоловік, ще один чоловік постраждав.

Про це повідомило головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області. Рятувальники уточнили, що подія трапилася під час планових демонтажних робіт у Холодногірському районі Харкова.

Також у Харківській ДСНС розповіли, що протягом доби з 15 по 16 червня рятувальники Харківського гарнізону продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.

За цей період здійснено 19 оперативних виїздів, з яких:

  • один — на ліквідацію пожеж;
  • три — на ліквідацію наслідків ДТП;
  • сім — на допомогу населенню;
  • вісім — інші виїзди.

Харківські надзвичайними додали, що протягом доби пожеж від ворожих обстрілів не зафіксовано.

Під час гасіння побутової пожежі, яка трапилася о 03:50 16 червня у житловій п’ятиповерхівці на вулиці Гвардійців Широнинців у Харкові, вогнеборці евакуювали двох людей. Горіла квартира на п’ятому поверсі. Евакуйовані — мешканці квартири навпроти. Їхньому життю загрожувало сильне задимлення. Площа пожежі склала 50 квадратних метрів. Її ліквідовано о 05:18. Причина виникнення встановлюється.

Нагадаємо, що 14 червня російські терористи обстріляли Куп'янщину Харківської області. Внаслідок ворожого авіаудару загинула місцева мешканка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.06.2024 10:18