Фото: Sashko Brynza / Facebook

У Харкові поховали сім'ю з п'яти осіб, яка згоріла заживо після атаки російських дронів

У понеділок, 12 лютого, у Харкові відбулися похорони родини Путятіних, яка загинула в пожежі через атаку російських безпілотників на місцеву нафтову базу минулого тижня.

Про це повідомляє "Суспільне. Харків" у Telegram.

"На кладовищі №18 у Харкові попрощалися із родиною Путятіних. Ольга, її чоловік Григорій та троє синів, найменшому з яких було десять місяців, загинули внаслідок пожежі, яка охопила приватний сектор Немишлянського району після влучання російських "шахедів" 9 лютого", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що вся родина загинула внаслідок пожежі, яка охопила приватний сектор Немишлянського району після влучання російських "шахедів" ввечері п'ятниці, 9 лютого. 

Раніше начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов розповідав, що правоохоронці знайшли тіла усіх членів родини, що загинули, в тому числі й немовляти. Щоправда, встановити тіло найменшої дитини на місці пожежі було неможливо. Зазначалося, що старший і молодший хлопчики перебували біля мами — вони намагалися врятуватися у ванній.

Додамо, що під час атаки "шахедів" того вечора також загинуло подружжя, яке проживало в іншому приватному будинку — 66-річний чоловік і його 65-річна дружина. За інформацією Харківської ОВА, поранення дістали двоє жінок (61 і 39 років), а також 45-річний чоловік.

Нагадаємо, ввечері 10 лютого російські загарбники вдарили по населеному пункту Водяне у Харківській області. Внаслідок атаки загинула місцева мешканка. Зазначається, що в результаті бомбардувань зруйновано два приватних житлових будинки та щонайменше сім домоволодінь постраждало.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2024 16:55