Фото: ДСНС

Рашисти вдарили по Водяному на Харківщині: з-під завалів дістали тіло загиблої жінки (фото)

Ввечері 10 лютого російські загарбники вдарили по населеному пункту Водяне у Харківській області. Внаслідок атаки загинула місцева мешканка.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що в результаті бомбардувань зруйновано два приватних житлових будинки та щонайменше сім домоволодінь постраждало.

"З-під завалів зруйнованого житлового будинку рятувальники вилучили тіло загиблої жінки 1969 року народження. Ще одному чоловікові  була надана медична допомога, від подальшої госпіталізації він відмовився", — йдеться у повідомленні.

обстріл Водяного на Харківщині

Фото: ДСНС

Крім того, під ворожий вогонь потрапило місцеве фермерське господарство, на території якого зруйновано п'ять складських будівель та пошкоджено сільськогосподарську техніку.  

обстріл Водяного на Харківщині

Фото: ДСНС

Нагадаємо, за інформацією Повітряних сил ЗСУ, вночі 11 лютого ворог атакував Україну 45 ударними дронами типу Shahed-136/131 з районів Балаклава та мис Чауда — Крим. В результаті бойової роботи знищено 40 "шахедів" противника у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2024 09:27