У Харкові вирує негода. Джерело: objectiv.tv

У Харкові потужний вітер зірвав дах з одного з будинків (відео)

У середу, 29 листопада, в Харкові вирує негода. Сильний вітер зриває дахи з будинків, валить дерева та завдає інших збитків громадянам.

У мережі місцеві Telegram-канали поширили відео, як вітер зірвав дах одного з будинків у Харкові, і він упав на проїжджу частину. Також через шквали комунальники приспустили державний прапор.

Місцеві мешканці також повідомляють, що, крім вітру, в Харкові розпочав падати мокрий сніг. Погода й надалі дуже небезпечна та завдає чимало проблем харків’янам.

Раніше синоптики зазначали, що пориви вітру вранці та вдень можуть сягати 15-20 м/с.

"Очікуємо на важкий циклон, всі наші комунальні підприємства будуть працювати в повному обсязі. Що стосується харків’ян, то насправді треба бути обережними", — наголошував міський голова Харкова Ігор Терехов.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що українські служби активно ліквідовують наслідки негоди, яка вже забрала життя 12 людей. Станом на 28 листопада було відомо про 10 загиблих осіб. За словами посадовця, наразі на території держави ускладнених погодних умов немає. Залишаються знеструмленими 521 населений пункт у 11 областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.11.2023 13:30