Фото ілюстративне зі соцмереж

У Харкові пролунав вибух: поранений 19-річний хлопець

У неділю, 21 квітня, ввечері у Харкові пролунав вибух. Відомо про одного постраждалого. 19-річний хлопець отримав травми ніг середньої важкості.

Про це повідомили міський голова Харкова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"У Харкові було чутно вибух. Попередньо — на околиці міста. За інформацією, що потребує уточнення, є мінімум один постраждалий", — написав спочатку міський голова у своєму Telegram-каналі.

Причин вибуху, який чули в Харкові, він не назвав. Але перед цим в місті та області оголошували повітряну тривогу.

Пізніше Терехов уточнив, що інформація про пораненого підтвердилася. Ним виявився цивільний.

"Стан середньої важкості, постраждали ноги від уламків", — зазначив міський голова Харкова.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов додав, що постраждалому 19 років. Його госпіталізували.

"На цю хвилину є інформація про одного пораненого — цивільний чоловік 19 років госпіталізований до медичної установи, медики надають всю необхідну допомогу", — написав він у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, декілька днів тому Терехов сказав у коментарі виданню The Guardian, що Харків ризикує стати "другим Алеппо", якщо політики США не проголосують за нову військову допомогу, щоби допомогти Україні отримати протиповітряну оборону. Вона необхідна для запобігання атак Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.04.2024 21:54