Фото: Facebook "Фельдман Екопарк"

У Харкові в екопарку миш'яком отруїли тварин: поліція повідомила подробиці

У екопарку на околицях Харкова невідомі отруїли всіх тварин контактної зони. Поліція з'ясовує обставини трагічного випадку.

Про це йдеться в повідомленні "Фельдман Екопарк".

Зазначається, що загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики. Розтин показав, що тварин отруїли миш'яком.

"У нас сталося вбивство. Так, справжнє вбивство, причому масове. Загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики, яким так раділи дітлахи. До відкриття Балу хризантем ми зробили цю зону, й це справді було найдобріше місце, яке дуже любили діти. Було. Важко зрозуміти мотиви того, хто це зробив", — йдеться в повідомленні.

У поліції Харківщини взялися з'ясовувати всі обставини інциденту.

"В ході моніторингу соціальних мереж виявлена інформація, що на території контактної зони в "Фельдман Екопарк" загинули тварини. 8 жовтня інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку. За даним фактом проводиться перевірка", — повідомили у поліції.

Нагадаємо, у водах Чорного моря продовжують знаходити загиблих дельфінів. Вони дуже потерпають від розливів палива і мастила сонарів, тобто засобів звукового виявлення підводних об'єктів, які використовують росіяни під час бойових дій.

Зокрема, у липні загиблих дельфінів бачили на берегах його Північно-Західної частини, в окупованому Криму, Краснодарському краю біля Сочі та Новоросійську. Мертвих дельфінів продовжують знаходити і на березі моря в Болгарії. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.10.2023 20:20