Фото: Харківська обласна прокуратура

У Харкові вже 18 поранених, серед них — немовля

Кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу Харкова 27 березня збільшилася до 18. Серед них — тримісячне немовля.

Про це повідомила прес-служба Харківської обласної прокуратури.

У середу, 27 березня, приблизно о 15:50 рашисти обстріляли житлові квартали у Шевченківському районі міста Харкова. Станом на 19:11 відомо про одного загиблого чоловіка. 

"18 осіб поранено, серед яких четверо дітей від трьох місяців до тринадцяти років", — зазначили в прокуратурі.

Вказується, що пошкоджено низку багатоповерхівок, медичні установи та автомобілі. Також руйнувань зазнала школа, дитячий садок та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

За попередніми даними, росіяни атакували місто двома УМПБ Д-30 (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

"Це перший випадок, коли збройні сили Росії вдарили таким видом боєприпасу по місту. Боєприпаси випустили з літака. Прокурори, поліцейські та профільні служби працюють на місцях чергового російського терору проти мирного населення Харкова", — додали в прес-службі.

Нагадаємо, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов заявив, що 27 березня армія країни-агресорки вперше з 2022 року завдала удару по Харкову за допомогою керованих авіабомб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.03.2024 19:17