Порятунок рибалки, який упав зі скелі. Джерело: ДСНС

У Кам’янці-Подільському рибалка впав у 20-метрову прірву: рятувальники витягнули чоловіка (відео)

У середу, 24 січня, рятувальники Кам’янця-Подільського дістали 65-річного чоловіка з 20-метрової прірви Дністровського каньйону, що на Хмельниччині. Він ішов на риболовлю та зірвався зі скелі.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області. У середу в першій половині дня рятувальникам повідомили, що за межами села Врублівці Слобідсько-Кульчієвецької громади з 20-метрової скелі впав чоловік.

"З’ясувалося, що 65-річний місцевий мешканець прямував порибалити на Дністрі, проте послизнувся та зірвався зі скелі. Через травми він самостійно не зміг підвестися та вибратися на поверхню. На щастя, його побачили інші рибалки та викликали надзвичайників", — зазначили рятувальники.

Вони додали, що за допомогою рятувальної мотузки слизькими скелястими схилами надзвичайники спустилися на дно каньйону. Разом із небайдужими громадянами на медичних ношах вони витягнули постраждалого на поверхню, де вже чекали медики.

"Наразі чоловік проходить обстеження у лікарні, його життю нічого не загрожує", — підсумували в ДСНС України в Хмельницькій області.

Нагадаємо, що 2 грудня в Івано-Франківській області трактор із людьми впав в річку. Інцидент трапився у селі Горішнє Залуччя Коломийського району. За офіційною інформацією, трактор під час руху дамбою з’їхав у річку Черемош.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.01.2024 10:18