Фото: finclub.net

У Канаді нова міграційна програма для українців: хто може скористатися

Канада запровадила нову тимчасову міграційну програму для громадян України. Йдеться про близьких родичів канадців, які тепер можуть отримати дозвіл на постійне проживання.

Деталі програми опубліковані на сайті міністерства імміграції Канади.

Зазначається, що відповідно до програми, близькими родичами вважаються діти, батьки, бабусі й дідусі, подружжя, а також брати й сестри. Прийом заявок на участь у програмі буде відкритий 23 жовтня.

"Програма також дозволяє подати заявку громадянам третіх країн, якщо їх дружина чи чоловік мають українське громадянство, але не можуть виїхати з України або ж загинули чи зникли безвісти. Наразі інформації про терміни розгляду заявок та ціну подання немає", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Канада планувала виділити понад 24 мільйони доларів на купівлю систем протиповітряної оборони для України. Кошти направлять очолюваному Британією партнерству, яке купує обладнання для ППО, щоб допомогти Україні відбивати атаки російських ракет та дронів. Цей внесок є частиною військової допомоги Києву на суму 500 мільйонів канадських доларів, про яку раніше оголосив прем'єр-міністр Джастін Трюдо.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.10.2023 21:28