Фото: Національна поліція України

У Києві чоловік під час сварки підрізав сусіда та втік

У Дарницькому районі Києва в під’їзді одного з будинків під час конфлікту сусід вдарив свого опонента ножем у живіт, а потім втік з місця події.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції вранці 31 січня.

За словами правоохоронців, до них надійшла інформація, що в під’їзді одного з будинків виявлено чоловіка з ножовим пораненням. Прибувши на місце події, поліцейські надали постраждалому необхідну допомогу — зупинили кровотечу, перебинтували, а потім та передали лікарям.

"Правоохоронці опитали свідків і очевидців події та встановили, що в коридорі загального користування між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого, один з них вдарив іншого ножем та втік", — йдеться у повідомленні.

Проте правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування нападника та затримати його. До того ж у затриманого 59-річного місцевого мешканця вилучили ніж, яким він вдарив постраждалого.

Зловмиснику повідомлено про підозру за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські затримали чоловіка, який наніс киянину ножове поранення

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на вулиці Хрещатик між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Внаслідок цього один із чоловіків дістав ніж та завдав удару іншомуНападник після скоєного втік з місця події. Проте правоохоронці затримали його вже за годину на перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Володимирська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.02.2024 01:41