Фото: скріншот

У Києві чоловік вдарив дівчину-баристу через каву й погрожував зв'язками у КМДА: влада столиці відреагувала

В одній зі столичних кав'ярень чоловік дав ляпас дівчині-баристі, через те, що йому не зробили латте на банановому молоці.

Відповідне відео поширили місцеві пабліки.

Повідомляється, що дівчина спочатку помилилася з молоком для кави та коли він звернув на це увагу — зробила йому нову. Але неадекватний молодий чоловік усе ж вирішив повернути гроші за напій, а коли бариста відмовилася, то почав погрожувати та вдарив її.

"Ти знаєш, хто я? Я у КМДА працюю!" — заявив хлопець дівчині. Вона у відповідь уточнила, чи він знає, що буває за зловживання становищем.

Ролик швидко поширився в інтернеті, а тому користувачі знайшли сторінку нападника у соцмережах. Після шквалу критики хлопець поспішив виправдатися перед аудиторією, проте його вибачення нікого не зачепили.

У КМДА також відреагували на інцидент. Там зауважили, що хлопця звуть Володимир Шевченко. Проте, він у них не працює та ніколи не працював, а лише був стажером в приватному кафе, яке розташоване в будівлі мерії.

"Володимир Шевченко був стажером приватного закладу, яке за договором оренди працює в будівлі київської мерії та надає послуги у сфері харчування. За даними закладу, Володимир стажувався на позиції баристи в кафе. За зверненням мерії одразу орендар розірвав стосунки з Володимиром Шевченком", — повідомили в КМДА.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань проводять розслідування за фактом побиття військовослужбовця у місті Володимир Волинської області. Військового із закритою черепно-мозковою травмою, гематомами та переломом носа виявили 9 квітня, через добу після побиття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.04.2023 22:25