У Києві чоловік вдарив підлітка ножем та намагався втекти

19 ЛИПНЯ 2019 12:03

У Києві арештували чоловіка, який під час конфлікту у стані алкогольного сп’яніння наніс 15–річному хлопцю ножове поранення у груди. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували.

На сайті Нацполіції зазначається, що кілька днів тому до Деснянського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на вулиці Драйзера перебуває підліток із ножовим пораненням.

Як розповів начальник відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Євген Слабий, підліток гуляв зі своїм товаришем, коли до них підійшов невідомий у нетверезому стані і почав чіплятися. У результаті виник конфлікт, під час якого незнайомець дістав із кишені ніж і вдарив ним неповнолітнього:

«Приятель потерпілого викликав «швидку» та поліцію. Після цього кинувся наздоганяти зловмисника, якого він спільно з перехожими зупинив у сусідньому дворі. 41-річного підозрюваного, котрий раніше не мав проблем із законом, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили ніж, який направили на експертизу. За результатами тесту, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння».

Потерпілого госпіталізували, він перебуває під наглядом лікарів.

Події, 19.07.2019 12:03