Фото: Нацполіція

У Києві чоловік влаштував різанину на озері

Правоохоронці затримали жителя Київщини, який завдав ножових поранень відпочивальникам на озері в Деснянському районі. Йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Зазначається, що до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що біля озера Алмазне відбувається бійка між двома компаніями відпочивальників, та один чоловік має ніж. На виклик прибули наряд патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили двох чоловіків та жінку з легкими тілесними ушкодженнями, а житель Київської області, 1990 року народження, з ножовим пораненням у живіт самостійно звернувся до лікарні.

"У ході першочергових слідчих дій ми встановили, що троє чоловіків та жінка стали свідками конфлікту між чоловіком та дівчиною з іншої компанії. Аби припинити сварку вони зробили йому зауваження. У результаті конфлікту, останній завдав "сусідам" ножових поранень різного ступеню важкості", — йдеться у повідомленні.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Дмитро Гуменний, на місці події слідчі вилучили ніж та повідомили фігуранту про підозру. Триває досудове розслідування. 

Затриманий киянин Фото: Нацполіція Київщини

Затриманий киянин. Фото: Головне управління Національної поліції у місті Києві

"За фактом нанесення тілесних ушкоджень 33 річному чоловіку слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігуранту загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, на Львівщині поліцейські розкрили вбивство дев'ятирічної давності. У серпні 2014 року чоловік задушив неповнолітню дівчину. За даними слідства, мешканець Стрия задушив 17-річну дівчину. Для того, щоб приховати сліди злочину, закопав тіло вбитої у лісосмузі. До 2023 року дівчина вважалася безвісти зниклою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.07.2023 14:50