Пожежа в гуртожитку в Києві. Джерело: ДСНС

У Києві горів гуртожиток, рятувальники евакуювали десятки людей (фото)

У середу, 15 листопада, в Шевченківському районі Києва сталася пожежа в гуртожитку. Рятувальники вивели з приміщення 30 людей, на щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"О 03:33 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Лук'янівська. Загоряння сталось в кімнаті гуртожитку", — йдеться в повідомленні.

Надзвичайники зазначили, що о 04:04 ліквідували пожежу на площі п'ять квадратних метрів. Під час цієї ліквідації на свіже повітря вивели 30 людей. Ніхто не постраждав.

"Причину й обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці", — підсумували в Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Масштабна пожежа у Києві також сталася 14 листопада – на станції технічного обслуговування у Солом'янському районі. Вогонь розповсюдився на площі понад 150 метрів квадратних. Спочатку на СТО почули звук вибуху, після якого з будівлі вибігла людина, а вже потім розпочалася пожежа.

Нагадаємо, що 9 листопада масштабна пожежа сталася у Вінниці. Вогнем охопило складські приміщення, в яких зберігається ламінат. За даними рятувальників, площа пожежі склала близько однієї тисячі квадратних метрів. Надзвичайники зробили усе можливе, аби полум’я не поширилося на поруч розташовані металеві ангари.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.11.2023 09:20