У Києві група осіб скоїла розбійний напад

20 ТРАВНЯ 2019 09:04

Правоохоронці у Києві затримали групу осіб, які скоїли розбійний напад, за що їм загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася у Шевченківському районі на вулиці Богдана Хмельницького. На спецлінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на нього напали невідомі та забрали мобільний телефон. Оперативний черговий негайно направив за виклик слідчо-оперативну групу та патрульних поліцейських.

«Слідчі  провели огляд місця події та опитали потерпілого. Заявник надав правоохоронцям опис імовірних підозрюваних - і поліцейські розпочали пошуки. Оперативники столичного главку спільно із патрульними поліцейськими затримали групу розбійників. З’ясувалося, що зловмисники вдарили чоловіка по голові, забрали гаджет і втекли», – йдеться у повідомлені.

Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це іноземці, 1986 та 1988 року народження, раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів.

Події, 20.05.2019 09:04