Колаж TrueUA

У Києві лунають сирени через повітряну ціль, яка залетіла з території Білорусі

У вівторок, 24 вересня, у Києві та області оголошено повітряну тривогу через ціль, яка перетнула кордон з території Білорусі. Сирени також лунають на Чернігівщині та Житомирщині.

Про це у Telegram-каналі повідомили Повітряні сили Збройних сил України. Повідомлення про загрозу з'явилось о 14:25.

"Повітряна ціль (не швидкісна) на межі Київської та Житомирської областей, перетнула державний кордон з території Білорусії, курс південний", — йдеться у повідомленні військових.

У вівторок, 24 вересня, у Києві та області оголошено повітряну тривогу через ціль, яка перетнула кордон з території Білорусі

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 24 вересня, у місті Харків прогримів потужний вибух. В обласному центрі та регіоні у цей час була оголошена повітряна тривога.

Ще вранці 23 вересня російські терористи атакували автомобіль швидкої допомоги на Херсонщині. Внаслідок ворожого удару поранення отримали двоє людей.

Також 23 вересня російські обстріляли село Шахове на Донеччині. Постраждали семеро людей.

Станом на ранок вівторка, 24 вересня, Російська Федерація вивела в акваторію Чорного моря військовий корабель. Вороже судно не є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

У ніч на 24 вересня російська армія атакувала Україну ударними безпілотниками типу "Шахед" та ракетами різного типу. Сили протиповітряної оборони збили 66 ворожих дронів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.09.2024 14:43