Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Окупанти вночі вдарили ракетою по Харкову: мер міста повідомив про наслідки

У ніч на вівторок, 24 вересня, у місті Харків прогримів потужний вибух. В обласному центрі та області у цей час була оголошена повітряна тривога.

Про наслідки атаки у своєму Telegram-каналі повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Перше повідомлення про обстріл міста було опубліковане о 03:39, коли посадовець звернувся до жителів Харкова: "У Харкові пролунав сильний вибух. Будьте обережні".

Згодом Ігор Терехов розповів подробиці ворожої атаки та назвав локацію "прильоту".

"Приліт у Київському районі міста. Попередньо ракета. Влучання в землю на відкритій території, пожежа, яку гасять працівники ДСНС. Інформації щодо постраждалих наразі не надходило", — додав він.

Ще вранці 23 вересня російські терористи атакували автомобіль швидкої допомоги на Херсонщині. Внаслідок ворожого удару поранення отримали двоє людей.

Варто зазначити, що у неділю ввечері, 22 вересня, російська армія вдарила керованими авіабомбами по Запоріжжю. Було відомо про дев'ятьох поранених через ворожу атаку, серед поранених є дитина.

Раніше повідомлялось, що 22 вересня війська країни-агресорки завдали ударів по Краматорську Донецької області. Постраждали місцеві мешканці.

Нагадаємо, 22 вересня російські загарбники скинули авіабомбу на Слов'янськ у Донецькій області. Під приціл ворожих військ потрапив приватний сектор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2024 06:08