Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

У Києві патрульні врятували дівчину, яка намагалася стрибнути з мосту (відео)

У Києві правоохоронці врятували дівчину, яка намагалася вкоротити собі віку. Вона спробувала стрибнути з мосту, але патрульні запобігли трагедії.

Про це повідомляє Telegram-канал "Фокус". 

"Поліцейські знайшли необхідні слова та врятували дівчину. Її оглянули медики", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі дівчина перебуває у безпеці. Водночас невідомо, що викликало таку поведінку у громадянки. 

Раніше, а саме 22 липня, у Кам'янці-Подільському, що у Хмельницькій області, поліцейські спільно з небайдужими людьми врятували 23-річного чоловіка, який намагався вкоротити собі віку. Молодик спочатку стрибнув з мосту, а потім побіг до урвища.

"Заплутавшись у своїх проблемах, молодий чоловік випив зайвого і вирішив вкоротити собі віку. Та після стрибка з мосту його врятували місцеві жителі. Тоді молодик побіг до урвища, звідки його зняли вже працівники поліції. Отямившись, чоловік усвідомив помилковість своїх дій і подякував поліцейським за порятунок", — йдеться у повідомленні.

У поліції додають, що це вже другий випадок в області з початку липня, коли випадкові свідки допомагають врятувати життя молодих громадян, які на якийсь момент втратили мотивацію до життя.

Нагадаємо, раніше на Львівщині правоохоронці знайшли 11-річну дівчинку, яку шукали протягом майже семи днів. Дитину виявили в лісовому масиві неподалік міста Рава-Руська на відстані близько шести кілометрів від дому. Вона була виснажена, але загрози її життю немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.08.2024 15:41