Фото: поліція Києва

У Києві пограбували кіоск з шаурмою: викрадачам м'яса загрожує в'язниця

У столиці троє чоловіків обікрали торгівельний кіоск, де готували та продавали шаурму. Це сталося на бульварі Кольцова, що у Святошинському районі.

Як повідомили у поліції Києва, зловмисники викрали м'ясо та інші продукти. Також "прихопили" із собою напої та портативну колонку.

"По прибуттю правоохоронці задокументували факт незаконного проникнення до приміщення та встановили ймовірних підозрюваних У ході слідчих дій з’ясували, що зловмисники викрали з кафе м'ясо для шаурми та інші харчові продукти, а також напої та портативну колонку. Обстеживши прилеглу територію поліцейські затримали 35-річного фігуранта неподалік місця вчинення злочину, а його спільників, 1985 та 1991 років народження, за місцем проживання", — розповіла старша слідча Святошинського управління поліції Дар’я Бурлака.

пограбування

Фото: поліція Києва

Грабіжникам повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена групою осіб з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану). Їм загрожує в'язниця від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, у Києві на Печерську двоє чоловіків обікрали салон краси. Злодії поцупили "уколи краси" та обладнання для манікюру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.06.2023 03:46