Фото ілюстративне. Джерело: МВС

У Києві та на Черкащині пролунали вибухи, працювала ППО

У ніч на 30 серпня росіяни масовано атакували Україну ракетами з північного напрямку. Близько четвертої ранку пуски були здійснені з Бєлгородської області РФ. Майже через годину у Черкаській області та Києві пролунали вибухи.

Черкащина

Голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець повідомив о 04:46, що в області працює протиповітряна оборона. Він закликав не фотографувати та не знімати роботу наших оборонців.

Київ

Після п'ятої ранку у Києві пролунала серія потужних вибухів. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що це робота ППО. За інформацією мера Києва Віталія Кличка, у Дарницькому районі столиці зафіксовано падіння уламків ракети на дах торгового приміщення.

У Шевченківському районі уламки ворожої цілі впали на територію нежитлової забудови. Інформація щодо руйнувань та потерпілих уточнюється, уточнили в КМВА. Медики попрямували за двома адресами у районі, однак постраждалих не виявили.

Нагадаємо, кілька годин тому рашисти здійснили ракетно-дронову атаку по Україні. Зокрема, ворог випустив по Одеській області ракети, а дрони-камікадзе спрямував на столицю, центральні та північні області. В Одесі лунали вибухи, а на підступах до Києва працювала ППО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 05:21