Колаж: TrueUA

У Києві та низці областей лунають сирени через загрозу застосування балістики

У понеділок ввечері, 30 вересня, у Києві та низці областей України оголошено повітряну тривогу. Ворог може застосувати балістичне озброєння.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Повітряні сили Збройних сил України. Військові попередили громадян про загрозу застосування балістики з Півночі України.

"Загроза застосування балістичного озброєння з Півночі, в областях де оголошено повітряну тривогу!" — йдеться у повідомленні Повітряних сил.

Раніше повідомлялось, що ввечері 30 вересня російські загарбники запустили на територію України ударні безпілотники типу "Шахед". Ворожі дрони помітили на Сумщині.

Напередодні президент Володимир Зеленський інформував, що лише з 23 по 29 вересня російська армія випустила по Україні майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 "шахедів" і понад 40 ракет.

Нагадаємо, у ніч на 30 вересня російські загарбники здійснили чергову масовану атаку ударними дронами на Київську область. Уламки збитих цілей зафіксовані в шести районах регіону.

Згідно з аналізом Повітряних сил Збройних сил України, у вересні поточного року росіяни щоденно атакували мирні міста і села України дронами-камікадзе типу "Шахед". В середньому окупанти запускали по 44 безпілотники кожного дня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2024 22:27