Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Тривога тривала сім годин: на Київщині уламки дронів спричинили пожежі та руйнування

У ніч на понеділок, 30 вересня, російські загарбники здійснили чергову масовану атаку ударними дронами на Київську область. Уламки збитих цілей зафіксовані в шести районах регіону.

Про це повідомив начальник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

"Ворог здійснив чергову масовану нічну атаку ударними дронами на Київщину. Тривога тривала сім годин", — зазначив він.

За його словами, в області результативно працювали сили протиповітряної оборони. Ворожі цілі знищено.

"Постраждалі відсутні. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Уламки збитих цілей зафіксовані в шести районах області", — додав начальник Київської обласної військової адміністрації.

Він також уточнив, що в п’яти районах області внаслідок падіння уламків збитих цілей виникли загоряння трав'яного настилу та стерні.

"В одному з районів внаслідок падіння уламків сталася пожежа у приватному будинку. В іншому — уламки пошкодили цвинтар. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки", — підсумував Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти завдали удару по Україні ракетами різних типів і ударними БпЛА. Усього радіотехнічні війська Повітряних сил виявили та здійснили супровід 76 засобів нападу противника: збито 67 ударних БпЛА й одну керовану авіаційну ракету.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2024 10:38