Уламок дрона. Фото ілюстративне. Джерело ДПСУ

У Києві біля житлового будинку виявили уламки російського дрона

У Києві неподалік від одного з житлових будинків у Оболонському районі міста було виявлено уламки російського безпілотника. На місці працюють всі відповідні служби.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко. Зокрема, інформації про пошкодження та постраждалих внаслідок інциденту немає.

Так, раніше начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомляв, що у ніч на понеділок, 30 вересня, сили та засоби протиповітряної оборони знешкодили всі дрони-камікадзе типу "Шахед", які ворог запустив для ударів по Києву. 

"Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ боєприпаси, що баражували, заходили вночі, хвилями та з різних напрямків", — зазначив він.

Зауважимо, що повітряна тривога у столиці тривала понад п’ять годин. Попередньо, у місті руйнувань і потерпілих немає.

"Знову наполегливо прошу киян і гостей міста — будьте свідомі та дисципліновані. Завжди виконуйте правила поведінки під час оголошень повітряної тривоги — прямуйте до укриття! Бережіть себе!" — наголосив Сергій Попко.

Нагадаємо, 28 вересня російські окупанти здійснили десяту повітряну атаку на Київ від початку вересня. Загарбники випустили по столиці близько півтора десятка "шахедів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2024 09:27