Фото: "Мілітарний"

Нічна атака дронів на Київ: в одному з районів є пошкодження

Вночі 28 вересня російські окупанти здійснили десяту повітряну атаку на Київ від початку вересня. Загарбники випустили по столиці близько півтора десятка "шахедів".

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

"Десята повітряна атака на Київ з початку вересня! Як і майже під час всіх атак протягом місяця, цієї ночі російська армія знову застосувала ударні БпЛА. Попередньо — без змін, ті самі дрони на кшталт Shahed. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Київ безпілотники заходили кількома хвилями. Повітряна тривога у столиці тривала близько трьох години.

Загалом ворог атакував місто близько 15 ударними БпЛА, але вони були знищені на підступах та на території столиці. Внаслідок рашистського обстрілу зафіксовано падіння уламків в Оболонському районі столиці. До того ж було пошкоджено нежитлове приміщення.

"Інформація щодо постраждалих не надходила. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються. Я вкотре прошу всіх киян завжди відповідально ставитися до оголошення небезпек, не нехтувати правилами і завжди користуватися укриттями", — наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, 27 вересня війська країни-агресорки завдали ракетного удару по районному управлінню поліції у Кривому Розі. Внаслідок влучання руйнувань зазнала адміністративна будівля та пошкоджено приватні будинки, які розташовані поруч. Через ворожу атаку загинули троє місцевих мешканців, ще шестеро — отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2024 07:02