У Києві у квартирі багатоповерхівки вибухнув газовий обігрівач: деталі (фото)

В одній із київських квартир п’ятиповерхового будинку в Солом’янському районі вибухнув туристичний газовий обігрівач. Вибух зруйнував пластикові конструкції балкона та віконних рам.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"4 жовтня близько 21:00 надійшло повідомлення про вибух у пʼятиповерхівці в Солом'янському районі", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники з'ясували, що у квартирі на третьому поверсі стався вибух туристичного газового обігрівача. Через вибух зруйнувалися пластикові конструкції балкона та віконних рам.

"Рятувальники вивільнили з квартири двох дорослих і двох дітей. Постраждалих у стресовому стані передали до карети швидкої допомоги, але сім'я відмовилася від госпіталізації", — розповіли подробиці в ДСНС України.

Надзвичайники додали, що, на щастя, жертв і постраждалих немає.

Газовий обігрівач, який вибухнув у квартирі

Газовий обігрівач, який вибухнув у квартирі. Джерело: ДСНС

Нагадаємо, що 25 вересня у відпочинковому комплексі в одному зі сіл Верховинського району виникла пожежа. Рятувальники її успішно ліквідували. Площа пожежі складала орієнтовно 750 квадратних метрів. Будівля санаторію дерев’яна, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню.

За даними ДСНС, у відпочинковому комплексі проживали 148 дітей з вихователями та 20 осіб персоналу. Працівники комплексу вивели усіх дітей з будівлі. Дітей та вихователів поселили в інший санаторій, куди також поїхав психолог ДСНС.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.10.2023 11:27