У Києві вдруге за ніч лунають сирени: є загроза атаки БпЛА

У ніч на четвер, 24 жовтня, у столиці та низці областей оголошено повітряну тривогу. Небезпека пов'язана із загрозою атаки ударних безпілотників.

За інформацією Повітряних сил, востаннє російські дрони "Шахед" фіксувалися на межі Вінницької та Житомирської областей. Водночас моніторингові канали повідомляють про рух безпілотника у бік столиці.

мапа тривог

Мапа з сайту alerts.in.ua

Зазначимо, що близько другої години ночі у Києві вже оголошували повітряну тривогу. Також у місті було чути звуки вибухів. Влада повідомляла про роботу протиповітряної оборони.

Нагадаємо, у ніч на 23 жовтня росіяни випустили по Україні 81 безпілотник типу "Шахед". Повітряні сили збили ворожі 57 ворожих дронів. Протиповітряна оборона працювала в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Сумській, Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Харківській областях.

На Черкащині вночі у середу лунали вибухи. Ворог цілив по інфраструктурних об'єктах. Внаслідок падіння уламків було пошкоджено дах приватного домоволодіння, гараж та кілька авто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2024 05:45