Фото: ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

Пошкоджено вокзал, автівки і не тільки: в ОВА показали фото наслідків нічного обстрілу Черкащини (фото)

У ніч на середу, 23 жовтня, російські окупанти атакували Черкаську область ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків було пошкоджено дах приватного домоволодіння, гараж та кілька авто.

Як повідомив очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табунець, ворожа атака обійшлася без жертв та потерпілих. За словами посадовця, силами протиповітряної оборони було знищено шість ударних дронів окупантів, але були й влучання на території області. 

"Черкаський район. Тут окупанти цілили по об'єктах інфраструктури. Завдані збитки встановлюємо. Зокрема, пошкоджено будівлю цілком цивільного автовокзалу в обласному центрі. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. Також пошкоджено адмінбудівлю приватного підприємства та автівки", — зазначив Табунець.

Він додав, що у Золотоніському районі уламки російського безпілотника понівечили дах приватного домоволодіння, а в Уманському районі уламки дрона пошкодили приватний гараж та декілька автівок. Наразі триває обстеження території області.

"Прошу кожного з вас належне реагувати на повітряні тривоги. Бережіть себе та рідних", — наголосив посадовець.

Нагадаємо, раніше російські окупанти вдарили по селу Лісне у Харківській області. Росіяни скинули на село керовану авіаційну бомбу, поціливши по житловому мікрорайону. Внаслідок атаки постраждали троє місцевих. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2024 11:28