Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Києві збільшилась кількість постраждалих, серед них вагітна жінка: у Голосіївському районі горить будинок

У столиці України продовжують ліквідовувати наслідки ранкової ракетної атаки. Станом на зараз відомо про шістьох постраждалих.

Як повідомив міський голова Віталій Кличко, внаслідок ворожої атаки наразі дев'ятеро постраждалих. Серед них — вагітна жінка.

Голосіївський район

У 18-поверховому будинку рятувальники гасять загоряння на кількох поверхах. Також ліквідовують пожежу в будівлі СТО. Відомо про шістьох постраждалих.

Дніпровський район

Уламки пошкодили високовольтні лінії. Троє людей постраждали, двох із них госпіталізували.

Зазначимо, що вранці у середу у столиці двічі працювала протиповітряна оборона. Перші вибухи у місті пролунали близько сьомої ранку, тоді як через 40 хвилин ракети знову були над столицею.

Про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

Нагадаємо, що вранці 7 лютого ворог завдав ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури, про постраждалих не повідомлялося. 

Обстріляли окупанти й Миколаїв: у місті зафіксовані пошкодження житлових будинків, газових і водних мереж. Є поранені.

У Дрогобичі Львівської області вранці лунали вибухи. Влада поки що деталей не повідомляла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 09:07