Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Ранковий обстріл Харкова: в ОВА повідомили про влучання в одному з районів міста

Вранці у середу, 7 лютого, російські загарбники масовано атакують Україну ракетами. Під удар рашистів потрапив Харків: там зафіксовано влучання у Слобідському районі міста.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Посадовець наголосив, що у Харкові є пошкодження нежитлової інфраструктури. 

"На цю хвилину — без постраждалих. Огляд місць триває", — написав він.

Згодом начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник оновив дані про влучання у місті: "Оновлення до попередньої інформації про влучання: зафіксовано також удар по Салтівському району міста".

Зазначимо, що про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 6 лютого, російські загарбники випустили по Україні кілька груп ударних дронів-камікадзе типу "Шахед". На той час ворожі безпілотники залетіли у повітряний простір країни з південних областей. Терор безпілотниками продовжувався й вночі 7 лютого.

Раніше речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що війська країни-агресора використовують різну кількість ударних безпілотників для атак по Україні, щоб перевірити можливості протиповітряної оборони нашої держави.

Своєю чергою керівниця об’єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк 6 лютого заявила, що росіяни шукають нові маршрути для пусків ракет. Відтак, ворог будь-якої миті може завдати ракетного удару по Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 06:38