Фото: Національна поліція України

У Києві жінка, вдаючи прибиральницю, обкрадала людей: на яку суму вона "обчистила" квартири

У Києві затримали громадянку, яка під час прибирання обкрадала квартири. Маючи довіру людей, вона викрадала цінні речі або гроші господарів.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, жінку було затримано на "гарячому", коли підозрювана після чергового прибирання у постійних клієнтів виносила з квартири 2300 доларів та 13 тисяч гривень.

Затриманою виявилась 32-річна уродженка Черкащини. За даними слідства, громадянка пропонувала послуги з прибирання квартир киянам, після чого, потрапивши в помешкання, обкрадала довірливих людей. У жінки вилучили речові докази. Правоохоронцям вдалося довести причетність підозрюваної до семи епізодів злочинної діяльності, а загальна сума збитків, яку вона завдала трьом потерпілим, складає понад 270 тисяч гривень.

Прибиральниця

Фото: Національна поліція України

Наразі слідчі повідомили фігурантці про підозру у крадіжці, яка була скоєна в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 ККУ). За цей злочин жінці загрожує покарання терміном до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше поліція повідомляла, що мешканець Київщини продав свою автівку, а через декілька днів викрав її у нового власника. Зловмиснику загрожує до п'яти років тюрми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.08.2024 04:34