Фото ілюстративне зі соцмереж

У Краматорську на Донеччині пролунали вибухи

У вівторок, 19 березня, у Краматорську Донецької області пролунали вибухи, їх було щонайменше два. Місцеві мешканці помітили велику хмару пилу.

Про вибух у Краматорську повідомило "Суспільне".

"У Краматорську на Донеччині пролунали вибухи", — розповіли кореспонденти видання.

Офіційно підтвердження чи пояснення того, що сталося, поки що не надходило.

Місцеві Telegram-канали спочатку написали, що вибухи чути в районі аеродрому, але потім з’ясувалося, що це "вкид".

"Дуже гучний вибух і шарудіння, наче касети. Видно було велику хмару пилу між СКМЗ і НКМЗ на шлаковій горі. Там, де навчання проходять", — зазначили в місцевих пабліках.

Згодом там додали, що відбувся повторний вибух — "цього разу із хвилею".

До речі, цієї ночі окупанти атакували приватний сектор Селидового, що приблизно за 70 кілометрів від Краматорська. Місто атакували з використанням зенітно-ракетного комплексу С-300. Постраждали четверо цивільних.

"Тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали чотири особи, які перебували в будинках, — три жінки віком 64, 65 і 82 роки, а також 58-річний чоловік", — повідомила прес-служба Донецької обласної прокуратури.

У відомстві уточнили, що у постраждалих мінно-вибухові травми, забої, струс головного мозку та переломи ребер. Окрім того, пошкоджено щонайменше 24 будинки та чотири автомобілі.

Нагадаємо, що ввечері 20 лютого війська країни-агресорки обстріляли місто Краматорськ у Донецькій області. Поранення отримали місцеві мешканці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.03.2024 11:21