Фото: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Росіяни поцілили у промзону та житлову забудову у Краматорську: є поранені (фото)

Ввечері 20 лютого війська країни-агресорки обстріляли місто Краматорськ у Донецькій області. Поранення отримали місцеві мешканці.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Краматорськ знову під ворожим вогнем. Сьогодні близько 20 години в місті пролунали два вибухи — росіяни поцілили у промзону та житлову забудову", — розповів Філашкін.

За словами посадовця, на цей час відомо про трьох поранених. До того ж зафіксовано численні пошкоджені багатоповерхівки.

"Остаточні наслідки обстрілу встановлюємо. Вкотре звертаюся до всіх жителів області: евакуюйтесь своєчасно", — додав Філашкін.

Оновлено 21:30

У Краматорській міській раді заявили, що через ворожий обстріл у місті можливі перебої з водопостачанням.

"Вода, яка подається — технічна. Перед вживанням її необхідно обовʼязково прокипʼятити! У разі необхідності буде організовано підвезення води!" — наголосили у міськраді.

Нагадаємо, 20 лютого російські загарбники спрямували свій ударний безпілотник у житловий будинок на Сумщині. Внаслідок удару загинули п'ятеро людей.

Також 19 лютого російські війська атакували "Пункт незламності" в одному із сіл Новоолександрівської громади Херсонської області. На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.02.2024 21:12