Викрадене раніше немовля з мамою. Джерело: Нацполіція України

У Кременчуці знайшли зникле з перинатального центру немовля: викрадачем виявився транссексуал (фото)

Поліція Полтавської області розшукала немовля, яке викрали минулими вихідними з пологового будинку Кременчук. Зловмисником виявився чоловік-транссексуал.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України. Там наголосили, що поліцейські Полтавщини затримали викрадача новонародженої дитини з перинатального центру.

Правоохоронці зазначили: камери спостереження показували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал.

"Свій вчинок затриманий пояснив тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи би не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру", — пояснив начальник Головного управління Національної поліції України в Полтавській області Євген Рогачов.

За цим фактом слідчі підрозділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури здійснюють досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за частиною 3 статті 146 і частиною 2 статті 367 (викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в березні в Києві поліціянти та соціальні працівники вилучили немовля у наркозалежної матері, яка без свідомості лежала на вулиці. Подальшою долею дівчинки піклуватимуться соціальні служби. За даними правоохоронців, восьмимісячна дівчинка разом з непритомною жінкою перебувала на землі. Її побачили ювенальні поліціянти, які проходили повз. Немовля доставили в лікарню для обстеження, а на горе-матір склали протокол за невиконання батьківських обов’язків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.07.2024 22:56