Фото ілюстративне. Джерело: Depositphotos

На Полтавщині зникло новонароджене немовля з перинатального центру: поліція розшукує дитину

У Кременчуці Полтавської області зникло новонароджене немовля з перинатального центру. Весь особовий склад поліції Полтавщини розшукує дитину.

Про це повідомили в Національній поліції України.

"Поліція Полтавщини розшукує новонароджене немовля, яке зникло з перинатального центру у Кременчуці. На розшук зниклої дитини орієнтовано весь особовий склад поліції Полтавської області", — йдеться в повідомленні.

Також якщо у когось є будь-яка інформація, яка може допомогти у пошуках зниклої дівчини, в Нацполіції закликали негайно звернутися до Кременчуцького районного управління поліції за такими номерами:

  • +380 (98) 739 26 30;
  • +380 (98) 189 99 44;
  • +380 (99) 793 35 04;
  • або 102.

Нагадаємо, що в березні в Києві поліціянти та соціальні працівники вилучили немовля у наркозалежної матері, яка без свідомості лежала на вулиці. Подальшою долею дівчинки піклуватимуться соціальні служби. За даними правоохоронців, восьмимісячна дівчинка разом з непритомною жінкою перебувала на землі. Її побачили ювенальні поліціянти, які проходили повз. Немовля доставили в лікарню для обстеження, а на горе-матір склали протокол за невиконання батьківських обов’язків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.07.2024 21:14