Фото: Національна поліція

У Кривому Розі чоловік розстріляв будинок з протитанкового гранатомета: небезпечного злочинця затримали (фото)

Вранці 25 січня у Кривому Розі чоловік вистрелив у багатоповерхівку з ручного протитанкового гранатомета (РПГ). Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали декілька квартир. Небезпечного злочинця затримали.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

"25 січня приблизно о 05:00 ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у багатоповерховому будинку на території Тернівського району міста. За попередньою інформацією, перебуваючи на вулиці невідомий поцілив у будинок з РПГ. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали декілька квартир", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що криміналісти спільно з вибухотехніками за допомогою технічних засобів криміналістичної лабораторії оглянули місце злочину та вилучили фрагменти вибухового пристрою, а також встановили ймовірне місце пострілу.

"Службовий собака — німецька вівчарка Вайс по слідах привів з вулиці до сусіднього будинку, де підозрюваний залишив відстріляний гранатомет", — заявили у поліції.

Протягом декількох годин оперативникам вдалось встановити місце перебування хулігана та затримати його. Ним виявився 36-річний чоловік, який був раніше був судимий за тяжкі злочини. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 25 грудня під час поліцейської спецоперації в Дніпрі було затримано молодого чоловіка. Він погрожував підірвати гранату в будинку, де перебували його малолітні діти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.01.2024 18:22