Наслідки обстрілу автомобіля у Кривому Розі. Джерело: відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

У Кривому Розі невідомі обстріляли автівку та втекли: поліція проводить спецоперацію

У середу, 25 вересня, у Кривому Розі невідомі обстріляли автомобіль. Унаслідок інциденту вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків, їх госпіталізували.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області. Там наголосили, що за фактом стрілянини у Кривому Розі відкрито кримінальне провадження. Вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків віком 29 та 31 рік. Їх госпіталізовано. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину.

"У середу, 25 вересня, двоє невідомих на автомобілях Renault і Volkswagen здійснили декілька пострілів із вогнепальної зброї у бік автомобіля Skoda, після чого поїхали з місця події", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що для затримання стрільців в області ввели спеціальну поліцейську операцію. Авто, з якого зловмисники поцілили по місцевих мешканцях, вже розшукали.

"Працівники відділення поліції № 7 Криворізького районного управління поліції проводять невідкладні першочергові заходи, спрямовані на встановлення місцеперебування та затримання осіб, причетних до злочину", — додали правоохоронці.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 і пункту 1 частини 2 статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що декілька днів тому в Київській області чоловік влаштував стрілянину посеред магазину. Поранення отримали двоє людей. За даними правоохоронців, інцидент стався на Обухівщині. Зокрема, чоловік зайшов у магазин і розпочав хаотичну стрілянину з автомата, після чого втік з місця події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.09.2024 21:11