Фото: Національна поліція України

У Львові двоє чоловіків намагалися пограбувати банк

У понеділок, 25 березня, у Львові поліцейські затримали двох чоловіків, які намагалися пограбувати банк. 

Як повідомляє прес-служба поліції у Львівській області, о сьомій годині ранку усі екіпажі поліцейських Львова та області отримали орієнтування про крадіжку з банку на вулиці Володимира Великого. Попередньо, двоє осіб у масках втекли з місця події на автомобілі Opel та рухалися в напрямку виїзду з міста.

Один з екіпажів поліції помітив автівку злочинців на зустрічній смузі руху, розвернувся та почав переслідування. Вже через декілька хвилин, грабіжники покинули автівку на вулиці Городоцькій.

Чоловіків затримали вже на вулиці П'ясецького. Відпрацьовуючи зазначений район, інспектори роти ТОР виявили двох осіб, які були схожі за описом.

"Зазначимо, що особи не мають жодного відношення до військових, окрім елементів одягу", — пишуть в прес-службі поліції. 

У грабіжників з собою були радіостанція, пінцети, ножі, рукавички та балаклави. У наплічниках злодіїв були гроші та ювелірні вироби. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківську поліція затримала хуліганів, які били перехожих. Правоохоронці дізналися про злочини цих нелюдів під час моніторингу соцмереж. Всі свої злочинні дії вони фільмували на відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.03.2024 01:46