Фото: поліція Полтавщини

Спецоперація на Полтавщині: поліція проводить заходи щодо затримання небезпечного злочинця

У п'ятницю ввечері, 22 березня, поліція міста Кременчука проводить спецоперацію з затримання особи, що обґрунтовано підозрюється у скоєнні особливо тяжкого злочину. Захід проходить по вулиці Академіка Маслова.

Про це у Telegram повідомляє поліція Полтавщини.

Правоохоронці зазначили, що у звʼязку з тим, що фігурант погрожує застосувати зброю та вибухівку, до спецоперації залучені спецпризначенці поліції. З метою недопущення поранень та травмувань громадян, поліціянти евакуйовують мешканців прилеглих будинків.
 
"Просимо мешканців Кременчука зберігати спокій, максимально сприяти правоохоронцям та виконувати законні вимоги поліціянтів", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Раніше повідомлялось, що в Україні "працювала" банда, яка на замовлення спалювала будинки. Таку "послугу" можна було замовити на Telegram-каналі злодіїв, а коштувало це замовникам від 500 до 3000 доларів.

Нагадаємо, що у лютому в Києві чоловік напав зі сокирою на людину та підпалив три автівки. Виявилося, що він у такий спосіб вирішив помститися колишній дружині.

Недавно Обухівський районний суд Київської області виніс вирок чоловіку, який два роки тому жорстоко вбив власну наречену. Злочинець проведе 15 років за ґратами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.03.2024 22:08