Спалені автомобілі колишньої дружини. Джерело: Національна поліція

У Києві ревнивець напав зі сокирою на співмешканця колишньої дружини та підпалив три автівки

На столичних Бортничах поліція затримала чоловіка, який підпалив три автомобілі колишньої дружини. Крім того, він кидався на її співмешканця зі сокирою.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

"До Дарницького управління поліції звернувся місцевий мешканець і повідомив, що на території приватного домоволодіння колишній чоловік його співмешканки кидається на нього зі сокирою та підпалив три автомобілі. На місце негайно направили слідчо-оперативну групу, спецпризначенців, пожежників і медиків", — йдеться в повідомленні.

На місці події правоохоронці затримали 42-річного чоловіка та вилучили в нього сокиру з плямами речовини бурого кольору.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваний вирішив помститися колишній дружині, пройшов до її будинку та розпочав виганяти співмешканця, намагався вдарити його сокирою, завдавши тілесні ушкодження. Потім ревнивець облив горючою сумішшю частину будинку та три іномарки у дворі оселі та підпалив. Господарчі будівлі й автомобілі врятувати не вдалося.

"Слідчі оголосили чоловікові про підозру за умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років", — підсумували правоохоронці.

Фото: поліція Києва

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, що влітку минулого року в одному з магазинів Полтави чоловік намагався вкрасти мобільний телефон. Зловмисник завдав вагітній жінці тілесні ушкодження металевим корпусом від сокири.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.02.2024 09:40