Фото: поліція Полтавщини

У Полтаві чоловік з сокирою напав на вагітну продавчиню в магазині (фото)

В одному із магазинів Полтави чоловік намагався вкрасти мобільний телефон. Зловмисник завдав вагітній жінці тілесні ушкодження металевим корпусом від сокири.

Про це повідомила поліція Полтавщини. 

2 червня, близько 14:00, у поліції отримали повідомлення про розбійний напад невідомого чоловіка на вагітну 25-річну жінку. Вона працює продавчинею в магазині мобільних телефонів на вулиці Небесної Сотні у Полтаві. Нападником виявився 39-річний мешканець іншої області, який вже неодноразово мав проблеми із законом. Чоловік проживав у одній із квартир по вулиці Лисенка у Полтаві.

За попередньою версією, чоловік завдав вагітній тілесні ушкодження металевим корпусом від сокири, заволодів мобільним телефоном та втік з місця вчинення злочину. Потерпілу доставили до медичної установи. Потерпіла у стабільному стані на дев'ятому місяці вагітності та перебуває під наглядом лікарів. 

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, зловмиснику може загрожувати до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліція Київської області затримала злочинця, який уночі 19 травня зґвалтував дитину в Броварах. Сексуальне насильство чоловік вчинив над чотирирічною дівчинкою.

Раніше троє підлітків на Закарпатті зґвалтували неповнолітню дівчину. Суд призначив винуватцям іспитовий термін і відпустив на волю. Закарпатська обласна прокуратура подала апеляційну скаргу з вимогою скасувати вирок першої інстанції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.06.2023 15:44