Наслідки падіння гелікоптера в Мадриді. Джерело: Служба з надзвичайних ситуацій Мадрида

У Мадриді на трасу з активним рухом упав гелікоптер (відео)

У п’ятницю, 1 грудня, на кільцевій дорозі М-40 у Мадриді розбився гвинтокрил. Він врізався в автомобіль, внаслідок чого троє людей поранені. Надзвичайна ситуація сталася недалеко від виставкового центру IFEMA, де проходив авіаційний ярмарок European Rotors.

Про це повідомили іспанські медіа та Служба з надзвичайних ситуацій Мадрида.

За інформацією надзвичайників, у гелікоптері перебували дві людини, одна змогла вибратися самостійно, а іншу з-під уламків витягнули пожежники.

"У результаті аварії обидва отримали поранення, як і водій автомобіля, збитого гвинтокрилом", — йдеться в повідомленні.

За даними журналістів, в одного з тих, хто вижив в авіакатастрофі,  легка травма голови, в іншого, судячи з усього, зламана стегнова кістка, а у третього — легкі травми.

Гелікоптер Enstrom 280FX Shark з реєстрацією F-HPUX брав участь у виставці European Rotors. Апарат, який прямував до аеродрому Куатро В'єнтос, впав посередині траси М-40. Місцеві медіа не виключають, що причиною аварії міг стати сильний порив вітру. При цьому видання Marca називає авіаційний ярмарок European Rotors "одним із найважливіших у секторі вертолітної авіації та одним із найбільших у Європі".

Нагадаємо, що у вересні цього року в Італії розбився літак групи найвищого пілотажу Frecce Tricolori. Борт впав прямо на автівку, яка рухалася трасою. Авіатроща сталася під час тренувального польоту неподалік Турина. На той момент в автівці перебували четверо людей — подружжя і двоє дітей. П'ятирічна дівчина загинула на місці. Її батьків і дев'ятирічного брата госпіталізували до лікарні зі серйозними травмами й опіками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.12.2023 14:34