Фото: forpost.media

У Маріуполі окупанти збільшили кількість піших патрулів на вулицях (відео)

Російські окупанти у Маріуполі збільшили кількість піших патрулів на вулицях та облаштовують оперативно-технічні склади у місті та районі.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Крім того, за його словами, росіяни повернулись до практики поквартальних обшуків та поквартирних обходів з "бесідами".

"Основна причина  низка партизанських дій на всій території Бердянськ-Маріуполь",  розповів Андрющенко.

До того ж окупанти облаштовують оперативно-технічні склади у Маріуполі та районі. 

"Вантажівки з БК з напряму Новоазовська та в напрям Мангушу та Нікольського. По різних селах формуються оперативні склади",  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що здебільше росіяни використовують сільгоподарчі ангари, майданчики та гаражі мотобригад та території колишніх зерносховищ.

"Сама тенденція накопичення напередодні зими там, де ще пів року назад відверто боялись, вказує або на розслабленість, або на переоцінку власної безпеки. Бавовні бути", — написав Андрющенко. 

Нагадаємо, раніше Петро Андрющенко повідомив, що у морський порт Маріуполя знову зайшло морське судно класу річка-море з Росії. Вочевидь, воно має вивезти до країни-агресора цьогорічний урожай соняшника.

Раніше повідомлялося, що окупанти розпочали підготовку до оборони Маріуполя. Партизани з руху "Атеш" фіксують перекидання так званих "зубів дракона" містом. Зазначається, що їх везуть на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.11.2023 10:39