Фото: Маріупольська міськрада

У Маріуполі будують табір для біженців з Бєлгородської області РФ, — Андрющенко

У тимчасово окупованому Маріуполі рашисти будують табір. Там проживатимуть біженці з Бєлгородської області Росії.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, на території колишнього дитячого табору "Орльонок", який розміщений на вулиці Меотиди, белгородська компанія ТОВ "Енергобудпроект" будує табір для мешканців Бєлгородської області РФ.

"Особливу пікантність ситуації надає місце розташування — бульвар Меотиди, якраз поруч з кварталом "Стадіон", за який зараз б’ються маріупольці-безхатьки", — написав Андрющенко у Telegram.

Посадовець підкреслив, що жителі Бєлгорода, які підтримували знищення Маріуполя, тепер ховатимуться від війни на території цього ж міста.

"Які дивні ігри долі. Бєлгородці, під чиє "улюлюкання" було знищено Маріуполь, тепер ховаються в Маріуполі від своєї війни. Це яскраво демонструє ставлення росіян — маріупольські безхатьки не мають ані пріоритету, ані ваги порівняно з "натуральними" росіянами", — наголосив радник міського голови.

Також Андрющенко вказав той факт, що забудовник табору не будував нічого, окрім підстанцій до того.

"Ото, мабуть, хтось грошей відвалив хабарями. Маріуполь стає кращим містом для вивчення російського хабарництва та корупції", — підсумував він.

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву повідомляв, що рашисти на тимчасово окупованих територіях України продовжують займатися терором населення. Зокрема, у Маріуполі росіяни формують "реєстри небажаних мешканців"

Додамо, раніше Маріупольська міська рада повідомляла, що російські загарбники у тимчасово окупованому Маріуполі заробляють кошти на ремонті пошкоджених будинків. Окупанти відмовляються відновлювати згорілі квартири, але гроші за це отримують.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2024 18:40